"Kadeti koji su prvaci države su dobili šansu da odigraju protiv najbolje ekipe u regionu"

05.06.2021

13:34

0

Autor: Tanjug

Trener Borca iz Čačka Marko Marinović pred drugi okršaj sa Crvenom zvezdom u polufinalu plej-ofa domaćeg prvenstva

"Kadeti koji su prvaci države su dobili šansu da odigraju protiv najbolje ekipe u regionu"
Copyright MN PRESS

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović izjavio je da se njegov tim neće predati u drugom duelu sa Crvenom zvezdom u Superligi Srbije.

U prvom meču polufinala domaćeg prvenstva Crvena zvezda pobedila je podmlađeni čačanski tim 101:70, a naredni duel igra sutra od 20 sati u dvorani kraj Morave.

Pročitajte još

– Sigurno je da nećemo lako prodati kožu. Nadam se da ćemo bolje odigrati u Čačku i da ćemo zadovoljiti publiku. Nema sumnje, borićemo se tokom svih 40 minuta, a da li će to biti dovoljno za neko eventualno iznenađenje, ostaje da vidimo u nedelju veče – rekao je Marinović za klupski sajt.

Baš kao što je najavio pred početak Superlige, Marinović je na jučerašnjem meču sa Zvezdom pružio šansu mladim košarkašima Borca.

– Smatram da su mladi igrači odigrali dosta korektno protiv Crvene zvezde. Ceo utisak je pozitivan, jer su se dobro pokazali. Doduše, oni nisu slučajno u prvom timu, reč je o kadetskim prvacima države. Zbog toga su dobili šansu, kao nagradu da odigraju protiv najbolje ekipe u regionu – zaključio je Marinović.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike