Jokićeva genijalnost izašla na sunce Arizone (VIDEO)

08.06.2021

07:18

0

Srpski centar pokazao da su mu nekada saigrači višak

Jokićeva genijalnost izašla na sunce Arizone (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Direktan protivnik Nikole Jokića u duelima pod oba obruča Diandre Ejton dobio je sve pohvale od srpskog centra, glavnog kandidata za nagradu MVP u aktuelnoj sezoni.

Jokić je i pre početka serije sa Finiksom isticao da Ejton zna da igra odličnu odbranu, ali je posle pobede 122:105 Srbin pohvalio rivala i za njegov napadački potencijal:

Ejton zna šta treba da radi i to na zaista visokom nivou. Pravi je dvosmerni igrač, radi to na oba kraja terena. Mislim da ne možete tražiti bolji mentalitet od mladog igrača od ovog koga pokazuje Ejton – izjavio je Jokić.

Uprkos sjajnoj partiji bivšeg prvog pika sa NBA drafta 2018. godine, na društvenim mrežama ipak dominira genijalnost srpskog majstora.

Na samom početku utakmice ona je izašla na videlo kada je Gordon povukao kontru, a onda je svojim dodavanjem ka Jokiću u sprintu više doneo nevolje Srbinu nego što što je asistirao.

Jokić se, međutim, izvukao iz problema, gađajući iz dvokoraka tablu, da bi odmah uhvatio loptu iz zatrčavanja pogodio polaganje.  Ovakvi potezi bili su inspiracija ostalim igračima Denvera, koji su držali rezultat pod kontrolom sve do sredine trećeg kvartala …

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike