Radonjić: Ko god bude igrao od mojih igrača u nedelju, treba da budemo dovoljno dobri da dobijemo

11.06.2021

21:27 >> 21:34

0

Autor: M. R.

Trener Crvene zvezde izneo utiske posle poraza u drugom meču finalne serije protiv Mege

Radonjić: Ko god bude igrao od mojih igrača u nedelju, treba da budemo dovoljno dobri da dobijemo
Copyright MN PRESS

Zvezda i Mega će igrati majstoricu u finalu plej-ofa domaćeg prvenstva. Crveno-beli su večeras imali ispred sebe veoma raspoloženog protivnika, pa nisu uspeli da upišu drugu pobedu i završe sezonu sa trećim peharom u rukama. Posle dva susreta rezultat je 1-1.

Novu priliku da se domognu triple krune imaju u nedelju na domaćem terenu od 20.30.

Pročitajte još

– Čestitam Megi na pobedi. Ključni period utakmice je bila prva četvrtina. Ušli smo mekano i bez koncentracije u meč – istakao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić. – Mega je bila odlična. Primili smo 35 poena za 10 minuta, do kraja je to bilo drugačije. Dobro je što smo odreagovali na to i uspeli da dođemo do vođstva, ali u tom drugom delu nismo imali dovoljno alatki za puni preokret i za vođstvo, bolju završnicu. U prvom meču smo mi njih nadskočili, oni nas u drugom. Vrlo interesantno, ali mislim da nije samo taj momenat bio presudan, jer na početku utakmice naša odbrana je bila ispod svakog nivoa.

Zvezda je bila bez Voldena i Lojda, a tokom utakmice se povredio i Uskoković.

– Na sve probleme oko povreda ostali smo još bez jednog igrača na poziciji pleja, pa smo morali da se snalazimo tokom meča, a to nije zahvalno. Potrošnja je bila veća nego što je potrebno za ovakav tip utakmica i sistem u kojem se igra, ali ostaje da vidimo u kakvom smo stanju i da bez obzira na to ko bude igrao u sledećem meču u “Pioniru” odigramo dovoljno dobro da slavimo. Znamo da će da bude teško – zaključio je Radonjić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike