Mega radi punom parom, talentovani bek produžio saradnju

21.06.2021

13:49

0

Formira se tim za narednu sezonu polako

Mega radi punom parom, talentovani bek produžio saradnju
Copyright Luka Cerovina, Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Finalista Superlige Srbije, Mega Soccerbet nastavila je da formira tim za sledeću sezonu, zbog čega je produžila ugovor sa svojim adutom Lukom Cerovinom.

Bek Mege je u klubu od 2016. godine. Posle sjajne sezone, Cerovina je rekao da se raduje narednim uspesima u sledećoj sezoni.

– Hvala Megi na ukazanom poverenju, ne samo sada već i za sve prethodne godine koje sam u klubu. Imali smo sjajnu sezonu iza sebe, a ja ću dati sve od sebe na treninzima i na utakmicama da se i u narednoj zajedno radujemo novim uspesima – rekao je Cerovina.

Luka Cerovina, Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Luka Cerovina je rođen 8. aprila 2000. godine u Kragujevcu. Visok je 200 centimetara i igra na pozicijama “dva” i “tri”.

U redove Mege je došao 2016, a u međuvremenu je nastupao za kadetsku i juniorsku selekciju kluba. Sa juniorskim timom je 2017. godine osvojio drugo mesto na F8 turniru juniorske Evrolige u Istanbulu. Potom je 2018. takođe sa juniorima Mege osvojio juniorsku ABA ligu.

Posle debija za prvi tim u Superligi u sezoni 2017/18, u je nastupao na dvojnu licencu za OKK Beograd. U prethodne dve sezone se ustalio u prvom timu. Ove sezone u ABA ligi je u proseku beležio 4.8 poena i tri skoka, dok je u Superligi u proseku imao 6,1 poen. Najbolje je odigrao u “majstorici” polufinala kada je protiv Partizana postigao 14 poena uz šut 4/5 za tri poena.

Mega je do sada dovela Nikolu Kočovića i Mladena Vujića, potpisala je profesionalni ugovor sa Nikolom Jovićem, a u Podgoricu je poslala trojku igrača.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike