Igra nam je bila s***e, Srbije neće biti za pet godina, velika sramota! Bjelica potpuno iskren

04.07.2021

20:57 >> 20:59

0

Navijači, oprostite nam

Igra nam je bila s***e, Srbije neće biti za pet godina, velika sramota! Bjelica potpuno iskren
Copyright Nemanja Bjelica, MN Press

Srbija je pretrpela težak i ponižavajući poraz od Italije i ostala bez Olimpijskih igara.

Iskusno krilo reprezentacije i jedan od najstarijih igrača u timu, Nemanja Bjelica, bio je potpuno iskren i otvoren.

– Ako ne kažem da je ovo velika sramota kako smo izgubili, slagao bih vas. Biću iskren. Ja kao jedan od najstarijih igrača nisam bio spreman da igram. Šta je razlog? Nije to važno. Igra nam je bila s***e…

Nastavio je odmah u istom stilu.

– Pobedio je bolji tim. Sa ovakvim stavom ne možemo da igramo košarku. Igranje za reprezentaciju je nešto drugačije. Ako niste ovde 100 odsto, ne možete da pobedite. Šta da kažem? Mogu da se izvinim našim ljudima i našim navijačima. Naš stav mora da se promeni – počeo je Bjelica, pa nastavio.

– U stvari, drago mi je što sam bio deo ovog tima i pre dve godine u Kini. Nešto mora da se menja, jer nas za pet godina neće biti! Talenat ne može da pobedi ovakve turnire. Pobedio je bolji tim. Imaćemo duže leto da budemo spremniji za naše sezone. Preuzimam odgovornost, kao jedan od najstarijih igrača. Neće nas biti za pet godina. Moramo da imamo igrače koji će biti 100 odsto tu. Znam da je korona, znam da smo bili u mehuru, ali ovo je velika sramota. Nije do trenera, do igrača je.

On je zastao za trenutak, a onda probao da se sabere.

– Mogu da pričam sat vremena. Pokušao sam da budem iskren, moramo da budemo primer, mi smo mala zemlja. Iskreno, bolje što smo izgubili, jer moramo da naučimo nešto. Igranje za reprezentaciju nije šala. Ne zanima me da li je pritisak, mora da se bude spreman. Ako će moje izvinjenje da pomogne, izvinjavam se još jednom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike