Jokić zahtevao od uprave Nagetsa! Nešto se kuva u Koloradu, veliki šampion je novo pojačanje?

01.07.2024

20:22

0

Autor: A. S.

Da li je on taj tas na vagi Denvera?

Jokić zahtevao od uprave Nagetsa! Nešto se kuva u Koloradu, veliki šampion je novo pojačanje?
Nikola Jokić - Copyright Profimedia

Malo ko je očekivao da će Denver Nagetsi sezonu okončati na startu eliminacione faze NBA lige, a kako nisu branili titulu, usledila je i velika bura u franšizi.

Tek što je okončana sezona, krenule su spekulacije imena koja stižu u redove sada već bivšeg šampiona, a sada je isplivalo da je Nikola Jokić zahtevao jednog igrača. Pouzdani novinar "Atletika" Šems Čaranija je otkrio, a potom su tu priču potvrdili i novinari Adam Mares i Herison Vind, koji su u "DNVR Nagets podkastu" govorili o "prelaznom roku", i istakli da je aktuelni MVP lige zahtevao od uprave Rasela Vesbruka.

Nagetsi su već ostali bez dvojice igrača, Redži Džekson je otišao u Šarlot, a Kentavijus Koldvel-Poup nastavlja karijeru u Orlandu, zato se brže-bolje traga za pojačanjima.

- Rečeno mi je da je Jokić iza kulisa gurao i tražio da Vestbruk dođe. Rekli su mi da ga Nikola hoće u Denveru, da želi da igra sa njim. Nije prvi put da je to želeo. Nije da samo Rasel želi da dođe, već da ga Jokić želi ovde. To mi daje više vere - rekao je Vind i istakao da se situacija zakomplikovala kada je Amerikanac rešio da ostane u Klipersima:

- Ne znam kako bi taj trejd išao zaista. Plan je bio da ga potpišu, pa je on odlučio da nastavi ugovor. Denver nema pikova druge runde za trejd, morao bi da bude neki igrač. Ne znam ni kakva je situacija sa Klipersima posle odlaska Pola Džordža, možda mogu da uzmu Zika Nađija."

Novinar zadužen za Nagetse je na kraju priznao da veruje da Vind može da se uklopi u tim iz Kolorada.

- Možda zvuči kao preterivanje, ali mislim da je Nagetsima potreban Vestbruk. Malo sam prestravljen, neću da lažem. Verovatno je Nikola frustriran kada vidi kako vođstvo od 20 poena nestaje dok on sedi na klupi. Rasel je čovek koji može da doprinese mnogo toga, da promeni tok igre, može sve to da 'eksplodira' naravno, ali se pitam da li i Nikola voli sve to kod njega - zaključio je Vind.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike