Čuveni Italijan osam godina nosio dres Milana, dobio otkaz za 45 sekundi! Ovo je istina o Melijevom odlasku

23.06.2024

12:33

0

Autor: A. S.

Nije zaslužio takav kraj

Čuveni Italijan osam godina nosio dres Milana, dobio otkaz  za 45 sekundi! Ovo je istina o Melijevom odlasku
Nikolo Meli - Copyright MN Press

Nakon osam sezona u timu milanske Olimpije, Nikolo Meli je dobio otkaz i to za samo 45 sekundi.

Iskusni Italijan je bio šokiran odlukom Etorea Mesine i tima, ali je prihvatio, pa sada traga za novom ekipom. Ipak, nije dozvolio da sve prođe, a da navijači ne čuju i njegovu stranu.

Meli je u jednom intervjuu istakao da nije mogao da utiče na odluku tima, ali da jeste iznenađen.

- Nisam ni razmišljao o odlasku, ali poštujem Milanovu odluku. Voleo bih da ostanem, ali u ovakvim situacijama neophodno je da obe strane budu zadovoljne. To ovde nije bio slučaj. Pomalo sam razočaran jer ljudi misle da sam napustio tim, ali to nije istina. Da li je ova odluka tehnička ili nešto drugo, moraćete da pitate ljude u Milanu. Nakon završetka Serije A, razgovarao sam sa trenerom Etorom Mesinom o ponudi koju sam dobio u aprilu. Bila je to jedina ponuda Milana prošle sezone - rekao je Meli i otkrio kako je dalje tekao razgovor:

- Rekao sam im da sam ovde sedam-osam godina, da sam kapiten tima. To ima neku vrednost. Razgovori su bili pozitivni. Onda, dva dana kasnije, dobio sam poziv od trenera Mesine koji je trajao samo 45 sekundi. Obavestio me je da je klub doneo drugačiju odluku. Bila je to legitimna odluka, ali niko nije objasnio zašto se to dogodilo. Jesam li iznenađen? Ne, sve je to deo ovog sveta. Nisam ni prvi ni poslednji koji je promenio klub. Gde ću nastaviti karijeru? Čitao sam o mnogim klubovima, uključujući Partizan, Fenerbahče, Real Madrid... Videćemo, moj fokus je sada na mojim obavezama u reprezentaciji Italije - zaključio je Meli.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike