Voleo je Grobare više od svega: Ovako se Dru Gordon oprostio od navijača kada je odlazio iz Partizana!

31.05.2024

09:28

0

Afirmisao se u crno-belom dresu

Voleo je Grobare više od svega: Ovako se Dru Gordon oprostio od navijača kada je odlazio iz Partizana!
Dru Gordon - Copyright MN Press

Bivši košarkaš Partizana, kao i još nekolicine evropskih klubova, Dru Gordon, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u svojoj 34. godini.

 

 

Gordon je neko ko je dobro poznat na ovim prostorima, pogotovo zbog toga što je u sezoni 2012/2013 nosio dres Partizana, koji je napustio u martu 2013. godine, kada je prešao u Dinamo Sasari. Kada je odlazio iz kluba, od Grobara se oprostio emotivnom porukom.

- Da, tačno je, idem iz Partizana. Ali, vas, navijače nikad neću zaboraviti! Grobari su među najboljima na svetu! Hvala vam na podršci i strpljenju, a klubu i saigračima želim mnogo sreće. Hvala vam na podršci, Grobari, ne znate koliko mi znači - kazao je Gordon kada je odlazio iz Partizana.

Dru Gordon rođen je 12. jula 1990. godine u San Hozeu u Kaliforniji, te je preko Arčbišop Miti škole stigao do koledža UCLA i Nju Meksiko. Na NBA draft je izašao 2012. godine, ali nije izabran. Pored Partizana i Dinamo Sasarija, nastupao je i za Banvit, Šalon, Lijetuvos Ritas, Zenit, Zjelonu Goru, Avtodor, Kuban i Budiveljniki. Poslednji angažnam imao je u japanskoj Fukuoki.

Dru Gordon je poznat i kao stariji brat Erona Gordona, košarkaša Denver Nagetsa koji igra zajedno sa Nikolom Jokićem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike