Trese se NBA liga: Lebron Džejms se odriče miliona samo da bi napustio Lejkerse? (VIDEO)

27.05.2024 | 08:25

Amerikanac vaga

Copyright Profimedia

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms (39) postaje slobodan igrač ovog leta. Vest je potvrdio agent vedete Los Anđeles Lejkersa Rič Pol.

- Lebron Džejms je slobodan agent. Ja moram da se fokusiram na njegov posao, a neka Lejkersi angažuju koga žele. Lebron se uvek maksimalno pokazivao i igrao ko god da mu je bio trener. Ne znam šta namerava da uradi, ali ćemo uraditi ono što i svake godine. Procenićemo situaciju i onda ćemo doneti najbolju odluku - rekao je Pol gostujući na televiziji TNT.

 

 

Džejms ovog leta postaje neograničeno slobodan agent i ima opciju da ostane vrednu 51 milion dolara. Dakle, kako stoje stvari, Lebron (39) će ovog leta ozbiljno razmisliti o novoj destinaciji.

Lebron je u Lejkersima od 2018. godine, a 2020. je osvojio šampionski prsten.

Pre toga je igrao u dva navrata za Klivlend, kao i za Majami. Sa Majamijem je dva puta bio šampion NBA lige, a sa Klivlendom jednom.

Podsetimo, Lebron Džejms je završio sezonu sa Los Anđeles Lejkersima u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, porazom od Denver Nagetsa u pet utakmica, a gledaćemo ga tokom leta na Olimpijskim igrama u dresu selekcije SAD-a.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam