Boston slavi Brauna! Od večnog finaliste do favorita za prsten, u FULL HD formatu, samo na 24sedam! (VIDEO)

24.05.2024

07:24

0

Autor: A. S.

Rešeni su da se dokopaju prstena

Boston slavi Brauna! Od večnog finaliste do favorita za prsten, u FULL HD formatu, samo na 24sedam! (VIDEO)
Braun na meču sa Indijanom - Copyright tanjug/AP Photo/Steven Senne

Košarkaši Bostona u drugom meču finala Istočne konferencije nisu dozvolili pad kao u prvom susretu, pa je Indijana poražena prilično lako, 126:110 i sada Seltiksi imaju 2-0 u seriji.

Kako su u prvom susretu imali veliki pad u svom Gardenu, pa pobedu izborili tek nakon produžetka, sada su od starta krenuli čvrsto i držali nivo.

Rešeni su Seltiksi da se izbore sa statusom večnog finaliste u ovom veku i ovog puta odu korak više, pa nakon dve uvodne pobede, polako dolaze i do statusa favorita za osvajanje šampionskog prstena.

Džejlen Braun je u prvom susretu bio meč-viner, a ovog puta najbolji igrač Seltiksa tokom celog meča. Duel je okončao sa 40 poena, a pratio ga je Džejson Tejtum sa 23. Na drugoj strani, istakao se Paskal Sijakam sa 28, ali je nedostajao Tajris Halibarton, koji je na ovom susretu stao na samo 10 poena.

Serija se sada seli u Indijanapolis, a treći meč se igra već u noći između subote i nedelje od 2.30.

Boston je pored Los Anđeles Lejkersa jedan od najtrofejnijih u ligi, sa 17 titula, s tim što su poslednji prsten uzeli 2008. godine. Sada, nakon rane eliminacije Denvera i prilično laganih preostalih rivala, imaju dobre šanse da titulu vrate u svoje vitrine i izdvoje se na vrhu najtrofejnijih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike