Sferopulos „u klinču“ sa PR-om Mege! Grk poručio da rival nije imao čemu da se nada pa ustao i napustio konferenciju!

07.05.2024

22:57

0

Autor: A. Š.

Trener Crvene zvezde nije bio najzadovoljniji načinom komunikacije na konferenciji posle utakmice

Sferopulos „u klinču“ sa PR-om Mege! Grk poručio da rival nije imao čemu da se nada pa ustao i napustio konferenciju!
Copyright Youtube printscreen/KK Crvena zvezda Meridianbet

Na dva meča polufinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige nije bilo zanimljivo koliko u samo nekoliko minuta konferencije za medije posle drugog duela u kojem je Crvena zvezda još jednom demonstrirala silu protiv Mege.

Naime, trener crveno-belih Janis Sferopulos nije bio najzadovoljniji načinom komunikacije sa PR-om novobeogradskog kluba, pa je posle svog izlaganja napustio konferenciju bez da je novimarima dao priliku za pitanja.

- Želim da čestitam mojim igračima na još jednoj sjajnoj utakmici, iako nismo počeli dobro u prvoj četvrtini - rekao je Sferopulos pre nego što je usledila prva „greška“ PR-a Mege koji je iskusnog stratega prekinuo kako bi preveo njegove reči.

- Od druge četvrtine smo počeli da igramo bolje, pratili smo plan na kraju prvog poluvremena smo došli do dvocifrene prednosti, potom smo malo po malo povećavali razliku i tako smo dominirali na utakmici - istakao je Sferopulos posle čega je PR domaćina upitao novinare da li imaju pitanja za Grka kojem je to očigledno zasmetalo zbog toga što prisutnima nije prevedeno ono što je rekao posle prve rečenice.

- Ne, nisam završio, stao sam da prevedete. Prvo prevedete, prekinete me, sada ja pričam, a vi ne prevodite? Želite da prevedete ili ne? Zašto ste preveli prvi put?

- Nisam želeo da vas prekidam - rekao je PR Mege, na šta mu je Sferopulos replicirao da je to već jednom uradio.

- Mislim da je način na koji smo igrali meč pokazao koliko smo želeli da pobedimo. Imali smo 22 asistencija i 11 izgubljenih lopti, igrali smo dobru odbranu i naterali smo protivnika na 19 grešaka. Ovi brojevi pokazuju da Mega posle prve četvrtine nije mogla ničemu da se nada. Čestitam im na svemu što su uradili tokom sezone, napravili su sjajan posao sa svim ovim mladim i talentovanim igračima, odlična je organizacija. Što se nas tiče, imaćemo dan odmora, posle čega ćemo početi da se spremamo za finale - rekao je Sferopulos pre nego što je ustao i napustio konferenciju bez mogućnosti da novinari postave pitanja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike