Megi nije lako, ali će se boriti do kraja! Uz mnogo problema čekaju Zvezdu

06.05.2024 | 15:42

Autor: D. N.

Trener Marko Barać ne može da računa na važne igrače

Copyright MN Press

Košarkaši Mege imaju priliku da ostanu u polufinalnoj seriji plej-ofa AdmiralBet ABA lige, ali to neće biti uopšte lako. Pošto im je protivnik Crvena zvezda koja ih je u prvoj utakmici savladala ubedljivo.

Uz to, trener Marko Barać ima dodatne probleme, kadrovske prirode. Osim na od ranije povređene, kapitena Uroša Plavšića i Lovra Gnjidića, za predstojeći susret neće moći da računa ni na Stefana Miljenovića, koga čeka duža pauza zbog povrede zadobijene upravo u duelu sa Zvezdom.

- Dobrim igrama ove godine došli smo u situaciju da budemo među četiri najbolje ekipe u regionu. I pored svih izostanaka, želimo da opravdamo tu činjenicu i da uživamo boreći se do kraja.

Znamo šta treba da korigujemo u odnosu na prvu utakmicu da bismo i dalje bili konkurentni. Nadam se da će publika na Novom Beogradu uživati u dobroj plej-of kosarci - rekao je Barać, a prema rečima Filipa Jovića, ekipa će dati sve od sebe da nadomesti izostanke važnih igrača.

- Očekuje nas utakmica protiv izuzetno kvalitetne ekipe Crvene zvezde. Sigurno je da će nam posao biti dodatno otežan zbog povreda Plavšića i Miljenovića, ali u kom god sastavu da istrčimo, na nama je da damo sve od sebe i da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže - kazao je Jović.

ABA liga/Krka/Drago Perko/kosarka.si
 

Sutrašnji meč biće odigran u Hali sportova "Ranko Žeravica", sa početkom u 20 časova, a ukoliko bude potrebno odlučujuća utakmica je na programu u petak (10. maja) u dvorani "Aleksandar Nikolić". Domaćin bi bila Crvena zvezda.

Ulaznice za gornji nivo tribina, po ceni od 2.000 dinara su u prodaji u svim poslovnicama Tickets.rs kao i onlajn putem istog veb-sajta. Karte će moći da se kupe i na dan utakmice od 18.00 na biletarnici Hale sportova.

Podsetimo, drugi par čine Partizan i Budućnost.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam