Spektakularni LED teren dočekao košarkaše u Beogradskoj areni! Sve je spremno za borbe na F4 Lige šampiona!

25.04.2024

20:21

0

Autor: G. F.

Finalna testiranja obavili mladi košarkaši Partizana

Spektakularni LED teren dočekao košarkaše u Beogradskoj areni! Sve je spremno za borbe na F4 Lige šampiona!
LED teren - Copyright kss.rs

Danas je u Beogradskoj areni, pred brojnim predstavnicima medija, predstavljen spektakularni LED teren na kome će se od petka 26. do nedelje 28. aprila 2024. godine igrati Fajnal for FIBA Lige šampiona.

LED teren je prošao finalna testiranja u kojima su učestvovali košarkaši iz mlađih kategorija Partizana, dok su u predstavljanju učestvovali mladi 3×3 košarkaši i vlasnik dva Ginisova rekorda u žongliranju loptom Triki. Svi zajedno su bili oduševljeni iskustvom na neverovatnoj podlozi, kao i akreditovani novinari koji su dobili jedinstvenu priliku sa siđu na teren i isprobaju je.

kss.rs
 

U narednim danima videćemo kako će se košarkaši učesnika završnog turnira iz ekipa Unikahe, Tenerifa, Mursije i Peristerija adaptirati na specijalni teren LED tehnologije, koji je budućnost svetske košarke.

Svi košarkaši su posle prvog izlaska na teren tokom treninga izrazili zadovoljstvo što mogu da budu deo istorije. Ovaj revolucionarni LED teren je do sada testiran samo na U19 Svetskom prvenstvu za košarkašice u Madridu prošle godine, kao i na ovogodišnjem NBA Ol star vikendu u Indijanapolisu tokom takmičenja u šutiranju trojki i zakucavanjima. Dakle, Fajnal for FIBA Lige šampiona u Beogradu biće prvo zvanično muško takmičenje na kome će se koristiti ovakva podloga.

kss.rs
 

Prvog dana turnira, u petak 26. aprila, u polufinalnim mečevima od 18.00 sati sastaju se Tenerife i Peristeri, a od 21.00 sat Unikaha i Mursija. Meč za treće mesto zakazan je za nedelju 28. april od 17.00 sati, a veliko finale istog dana od 20.00 časova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike