Skauting služba radi punom parom: Ostoja Mijailović najavio velika pojačanja!

22.04.2024

19:01

0

Fokus je na AdmiralBet ABA ligi, a onda o selektiranju ekipe za narednu sezonu

Skauting služba radi punom parom: Ostoja Mijailović najavio velika pojačanja!
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Partizan uveliko pravi planove za narednu sezonu, prati se nekolicina igrača. Međutim, predsednik crno-belih Ostoja Mijailović nije želeo da spominje imena potencijalnih pojačanja.

24sedam/Danica Božović
Ostoja Mijailović

 

- Nije vreme za priču o igračima i pojačanjima. Fokusirani smo na završicu sezone, na ABA ligu. Skauting služba radi neprestano, maksimalno smo fokusirani na finale ABA lige i odbranu trofeja. Biće pojačanja, povratka starih igrača, ostaće i dosta ekipe iz ove sezone - ne ostavlja dilemu Mijailović.

Jedan od onih čije ime se "provlačilo" kroz medije je Vanja Mariinković, kome na kraju sezone ističe ugovor sa Baskonijom, a navijači Partizana godinama iščekuju povratak Vladimira Lučića, Jana Veselog, Nikole Milutinova…

MN Press
Vanja Marinković i Markus Hauard

- Pošto smo izvređali Milutinova teško je da će se vratiti. Vratili smo Jaramaza, Anđušića…. Pregovaramo sa bivšim igačima Partizana koji će se verovatno vratiti u Partizan i to su lepe stvari. To pokazuje da je klub veliki, da je poštovan, da ima sistem, da igrači veruju u njega. Lepo je živeti u Beogradu. Sada, kada pričate sa našim igračima, oni često kažu, rado bih se vratio u Beograd, ali moramo dosta stvari da uradimo. Prva stvar je nesigurnost oko učešće u Evroligi - naglasio je Mijailović u razgovoru za beogradske medije.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike