Zvezda zna da mora bolje, domaćin ima samopouzdanja za podvig!

21.04.2024

16:49

0

Autor: A. S.

Hoće li biti trećeg meča?

Zvezda zna da mora bolje, domaćin ima samopouzdanja za podvig!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18.30 gostuju ekipi Studentskog centra, u revanš meču plej-ofa AdmiralBet ABA lige. U prvom susretu, koji je odigran u Beogradu, crveno-beli su slavili sa 83:81 i nova pobeda ih vodi pravo u polufinale.

Pred neugodno gostovanje u Podgorici, trener crveno-belih, Janis Sferopulos je istakao da će to biti potpuno drugačija utakmica.

- Očekuje nas druga utakmica sa ekipom Studentskog centra i jasno je da moramo da odigramo na prvom mestu mnogo, mnogo bolje nego prvu utakmicu u Beogradu - istakao je Sferopulos, pa dodao:

- Prvo što moramo da imamo a umu je da moramo da igramo na najvišem nivou znajući da na drugoj strani imamo takmičarski vrlo dobru ekipu koja ima svoj kvalitet.

Svestan težine predstojećeg duela je i njegov kolega sa druge strane, Dejan Jakara.

- Vrlo težak poraz za nas, nismo očekivali da ćemo ovako da izgledamo tri četvrtine, bili smo baš bolji, ali na kraju je preovladao individualni kvalitet u Zvezdi, koji su odlučili utakmicu - naveo je trener crnogorskog tima i istakao:

- Očekujemo veći pritisak na lopti od samog početka moramo na to da se dobro spremimo. Ali svejedno imamo dosta samopouzdanja da možemo da igramo sa njima barem neko vreme, i onda što govorim igračima kad dolaze teški minuti moramo još više fokusa da imamo da bi mogli doći do još jednog iznenađenja.

Drugi meč prve faze plej-ofa na programu je u ponedeljak od 18.30.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike