Trener Valensije oduševljen posle debija u Evroligi: Nisam mogao ni da zamislim da ću igrati u ovom gradu sa Željkom Obradovićem!

12.04.2024

22:50

0

Autor: G. F.

Ćavi Albert sipao pohvale na račun crno-belih i njihove košarkaške istorije

Trener Valensije oduševljen posle debija u Evroligi: Nisam mogao ni da zamislim da ću igrati u ovom gradu sa Željkom Obradovićem!
Ćavi Albert - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana pobedom nad Valensijom oprostili su se od Evrolige, ali će i ova utakmica ostati upamćena po fantastičnoj atmosferi koju su napravili navijači crno-belih.

A pamtiće je i trener gostiju Ćavi Albert koji je debitovao u elitnom košarkaškom takmičenju.

- Moja prva utakmica kao glavnog trenera u Evroligi. Nisam mogao ni da zamislim da kao mladi trener igram u Beogradu, istorijski košarkaškom gradu, ovoj Areni, sa Željkom Obradovićem. Nije loše za mene. Nadao sam se da ćemo moći da se borimo za plej-in, ali sam uživao u atmosferi. Bilo je lepo igrati košarku ovde.

Albert se potom osvrnuo i na samu utakmicu...

- Prvo, ovo je evroligaška utakmica i hoćete da se takmičite, ali ne baš 100%, već hoćete da sačuvate i rotaciju. Hteli smo da se takmičimo, ali i da kontrolišemo minute. Svi su imali 15-20 minuta. Iskoristili smo ovu utakmicu u sjajnoj atmosferi da se unapredimo pred špansku ligu. Zatvorili smo Evroligu, sada se koncentrišemo na špansku ligu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike