Obradović slikovito opisao meč sa Albom: Kao i cela naša sezona, bilo je gore-dole

04.04.2024

23:25

0

Autor: P.K.

Posebno ga raduju navijači koji stalno prate crno-bele

Obradović slikovito opisao meč sa Albom: Kao i cela naša sezona, bilo je gore-dole
Željko Obradović - Copyright MN Press

Partizan je pobedio Albu u Berlinu, a poklopili su mu se i ostali večerašnji rezultati, tako da navijači sada sa optimizmom čekaju poslednje kolo.

Željko Obradović je ocenio da je ova utakmica bila ista kao i cela sezona Partizana: Gore-dole.

- Znali smo koliko je ovo važna utakmica za nas. Naši igrači su izašli na teren sa velikom željom, što se i videlo s obzirom na to da su se igrači borili za svaku loptu, bacanjem na parket. To znači da je prisutna velika želja i agresivnost da se ova utakmica pobedi. Važna pobeda, naravno, ali utakmica je bila onakva otprilike kao i naša sezona, gore-dole. Na kraju smo uspeli da odigramo pametno i u završnici da dobijemo utakmicu, što je i najvažnije.

Partizan je svoje odradio, ali ne zavisi samo od sebe:

- Sada čekamo druge rezultate i imamo gostovanje ekipe Valensije gde ćemo videti koliko će nam eventualno ta pobeda značiti za potencijalni plasman u plej-in. Ono što bih voleo da kažem, a to je da nas čini ponosnim ono što smo i večeras doživeli od strane naših navijača. Partizan ne samo da je najgledaniji tim kada se igra kući, nego i najgledaniji tim kada se igra na strani. Ponovo je ogroman broj navijača došao, ne verujem da su samo iz Berlina nego da su i iz ostalih zemalja i okolnih gradova Nemačke. Hvala im zaista na tome.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike