Bogdanović spreman za spektakl: Jedva čekam duel sa Amerima!

02.04.2024

12:49

0

Kapiten Orlova trenutno je fokusiran na NBA, a jedva čeka okupljanje reprezentacije

Bogdanović spreman za spektakl: Jedva čekam duel sa Amerima!
Bogdan Bogdanović - Copyright Tanjug/AP

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović ima odličnu sezonu u NBA, aii fokus mu je trenutno na najjaču ligu na svetu, ali se dotakao i meča sa američkom selekcijom na Olimpijskim igrama.

- Očekujem spektakl. Međutim, taj susret je još uvek daleko, a ja sam glavom ovde i trudim se da na što bolji način privedem sezonu kraju. U kontaktu sam sa Pešićem i saigračima i kada se završi sezona fokusiraćemo se na reprezentaciju - kazao je Bogdanović za RTS.

Kapiten Orlova je najzaslužniji za trijumf Atlante do nad Čikagom rezultatom 113:101 i tako nastavio sa serijom sjajnih igara u prethodnom periodu.

- Drago mi je da smo pobedili i da sam odigrao dobar meč. Trudimo se da igramo dobro, svaki meč nam je bitan i pruža novu priliku za dokazivanje. Trenutno teško možemo da ispadnemo iz plej-ina, ali bismo mogli da dođemo do devete pozicije.

Bogdan ove sezone prosečno beleži 17 poena po utakmici na NBA parketima.

- Nadam se da ovo neće biti moja najbolja sezona i da ću nastaviti da napredujem. Mada, draža mi je sezona kada smo igrali finale konferencije, pre svega zbog većeg broja pobeda i uspeha ekipe, a i tada mi je poenterski učinak bio sličan - zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike