Trener Mege nije hteo da kvari pet minuta slave svojim igračima posle pobede protiv Zvezde: Osetili smo da možemo da se nosimo!

25.03.2024

23:51

0

Marko Barać zadovoljan reakcijom svog tima u drugom poluvremenu meča u Areni

Trener Mege nije hteo da kvari pet minuta slave svojim igračima posle pobede protiv Zvezde: Osetili smo da možemo da se nosimo!
Marko Barać - Copyright MN Press

Trener Mege Marko Barać izjavio je da je njegov tim imao izvanrednu reakciju u drugom poluvremenu meča sa Crvenom zvezdom u 24. kolu regionalne ABA lige. Košarkaši novobeogradskog tima pobedili su u gostima favorizovanog srpskog prvaka rezultatom 89:83.

- U prvom delu sezone smo protiv Crvene zvezde odigrali dobro, bili u igri praktično 40 minuta i na kraju je moglo da ode na obe strane, ali oni su bili bolji u završnici – kazao je posle meča strateg Mege Marko Barać, pa dodao:

- Osetili smo da možemo da se nosimo i na taj način smo se spremali. Otvorili smo meč izvanredno, napadački vrlo pametno, defanzivno odgovorno i prva četvrtina se završila kako smo želeli. U drugoj, nošeni nekim momentima i preteranim samopouzdanjem, pokušali smo da budemo veći majstori od majstora preko puta, što je za sada nemoguće i napravili smo nekoliko gluposti, čime smo dozvolili Zvezdi da okrene utakmicu.

Košarkaši Mege su u drugom poluvremenu postigli 48 poena.

- Reakcija mog tima u drugom poluvremenu je bila izvanredna, kao i nivo borbe sa ovakvom rotacijom, večeras prilično skraćenom, jer je naš najvažniji odbrambeni igrač Malovec rano napravio pet faulova. Ali, igrači koji su bili na terenu su sve ovo izneli neverovatno. Rekao sam im u svlačionici da sam puno pričao ovih dana, a da bi sve što bih dalje rekao pokvarilo njihovih pet minuta - naveo je Barać.

Mega se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli ABA lige sa 14 pobeda i 10 poraza. U narednom kolu regionalnog takmičenja će na svom terenu dočekati Split.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike