Beograd hoće F4 Evrolige! Grbović najavljuje: U naredne tri godine nam ponovo stiže elita!

22.03.2024 | 17:35

Autor: G. F.

Arena će se boriti za organizaciju sa Dubaijem, koji važi za glavnog kandidata

Copyright MN Press

Jednom na svake četiri godine, ne bismo imali ništa protiv!

Za Beograd se bez mnogo uvijanja može reći da je centar evropske košarke, a nove vesti govore da bi u naredne tri godine mogao i doslovce to da postane.

I to treći put u prilično kratkom vremenskom periodu. U našem glavnom gradu je 2018. i 2022. godine održan završni turnir Evrolige, a postoje šanse da se to desi i u bliskoj budućnosti.

Direktor Arene iz koje svake nedelje ide fantastična slika u svet košarke Goran Grbović rekao je za mozzartsport da se Beograd već prijavio za organizaciju fajnal-fora.

- Mi smo se već prijavili za jedan od naredna tri završna turnira Evrolige, čak i pre nego što se u čitavoj priči pojavio Abu Dabi. Da li ćemo dobiti domaćinstvo, videćemo, ali ono što je svima jasno u svetu košarke je da je Beograd savršen domaćin koji je otvoren za sve na svetu - rekao je Grbović, pa podsetio na prethodnu organizaciju:

- Evroliga je bila u velikom problemu 2022. zbog kovida. Nije bilo sredstava, nisu imali ništa. Beograd je tu prvi uskočio i pogledajte šta se desilo i kakav je to završni turnir bio. Tribine pune, organizacija savršena. To su naši argumenti i za budućnost - zaključio je Grbović.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam