Jokićeva hit konferencija! Prvo ga "pogodila" muzika, a onda je spomenuo "sr***" na pitanje o Lebronu i Durentu (VIDEO)

06.03.2024

09:10

0

Autor: D. N.

Srpski as je pričao i o promašenom šutu, kao i razlozima poraza

Jokićeva hit konferencija! Prvo ga "pogodila" muzika, a onda je spomenuo "sr***" na pitanje o Lebronu i Durentu (VIDEO)
Copyright Printscreen/X/DNVR_Nuggets

Posle poraza Denvera od Finiksa, sa novinarima je razgovarao i Nikola Jokić, sinoć drugi strelac tima. Jedno od pitanja postavljenih srpskom asu i najvećoj zvezdi NBA prvaka bilo je vezano za drugu četvrtinu.

Prva deonica je završena vođstvom Denvera od 32:28, koju je Jokić doneo trojkom. Ali je onda došlo do velikog pada u igri, pa je prvo poluvreme završeno rezultatom 65:60 u korist Finiksa.

- Imali su više energije tada, kao što smo mi imali u četvrtoj. Košarka je igra u kojoj se smenjuju serije. Nismo smeli to da dopustimo, ali su oni jednostavno u tim trenucima bili bolji tim. To se dešava, ali se nadam da će da traje kratko. Nismo igrali dobro u odbrani, imali smo mnogo izgubljenih lopti. Bili su to loši periodi - kazao je Jokić, koji je mogao da donese pobedu u poslednjim trenucima četvrte četvrtine.

Ali nije pogodio, pa se sa rezultatom 102:102 otišlo u produžetak.

- Nekad pogodiš, nekad promašiš, dešava se.

Pričao je i o Jusufu Nurkiću koji je za 30 minuta imao učinak od sedam poena i 12 skokova. Na drugoj strani, Jokić je imao učinak od 25 poena, 16 skokova i pet asistencija.

- Imao je nekoliko dobrih sezona u Portlandu. Može veoma dobro da igra odbranu. On je čudovište na staklu. Odlično je rešenje za tim - dodao je Jokić, a zatim dobio pitanje da li mu je on jedan od najtežih protivnika ispod koša.

- Jeste, jedam od najtežih. Definitivno, on i Džoel (Embid). Da nekog ne preskočim, ali njih trojica su u vrhu.

Pitali su ga i o mladim saigračima, Pejtonu Votsonu i Kristijanu Braunu. Odnosno koliko mogu da pomognu timu. I dok ih hvalio, u sali se začula muzika. Verovatno je nekom zazvonio telefon. Jokić je "ispratio" ritam, a onda prstom pokazao kako mu se sviđa muzilki izbor.

Ovaj detalj je na 4.02 snimka.

 

 

Za kraj je dobio pitanje koliko mu znače pohvale koje je nedavno dobio od Lebrona Džejmsa i sada Kevina Durenta, koji je sinoć ubacio 35 poena.

- Naravno da znači, ali moraju da kažu nešto lepo, neće neko sr*** - našalio se malo Srbin, a zatim uzvratio pohvalama.

- Posebno što dolazi od njih. I dalje su velika imena i dalje prave razliku, pobeđuju i imaju veliki uticaj - zaklljučio je Jokić.

U naednoj utakmici biće domaćin Bostonu, vodećem timu Istoka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike