Marina ljuta na svoje lavice: Umorne od čega? Ne prihvatam izgovore, sad se gine za svoju zemlju!

01.08.2021

15:56 >> 17:42

0

Selektorka košarkašica nije bila oduševljena pobedom protiv Južne Koreje (65:61)

Marina ljuta na svoje lavice: Umorne od čega? Ne prihvatam izgovore, sad se gine za svoju zemlju!
Copyright Ženska košarkaška reprezentacije Srbije/Tanjug/AP Photo/Eric Gay)

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković nije bila zadovoljna igrom svojih košarkašica u trijumfu nad ekipom Južne Koreje, koja je naš tim odvela u

– Umorne od čega? Na Olimpijskim igrama smo! Ma, ne – bila je prva reakcija Maljkovićeve na pitanje novinara Javnog servisa u Tokiju.

– Prvo, ne prihvatam nikad reč umor, a kamoli kad su sportisti došli na Olimpijske igre. Kakav crni umor. Mi smo prvakinje Evrope i moramo da izginemo, a kad ćemo to radimo ako ne sad. Ovo je pravo vreme, je smo na Oi i igramo za svoju zemlju – zaključila je Maljkovićeva.

Jelena Bruks/Tanjug/AP Photo/Charlie Neibergall)

Kormilarka ove selekcije tvrdi da Južna Koreja koliko god igrala atipičnu košarku za evropske prilike, nije bila nepoznanica našoj ekipi.

– Nepoznanica? Možda njima, meni nije posle četriti godine rada u Aziji. Znam te ekipe i napomenula sam im to, jer svakako nije lako kada se prvi put susrećeš sa takvim stilom igre na važnom meču, na važnom takmičenju. Imamo problem sa koncentracijom, ,mnogo smo dopustili, mnogo smo se kockali. Glava definitivno nije na mestu, to je ono što nedostaje. Noge su tu i noge rade, ali glava nije tu. Nema šta! Nije lako, ostalo je još par dana, zajedno smo od aprila, nismo dugo već sa svojim porodicama i ovo vreme nam teško pada. Ali, kakvi izgovori!? Zar treba da ja sad posebno motivišem nekoga kome je ovo druga olimpijada ili možda prva, koja je dobila sjajnu priliku da se ovde pokaže. Idemo sada biti il ne biti!

Profimedia.rs

Naša reprezentacija će sutra saznati ime protivnika u četvrtfinalu koje će se igrati 4. avgusta.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike