Nikolina impresivna statistika, ali nije samo to! Denver je sa Jokićem dominantan, on razmišlja dva koraka unapred! (VIDEO)

29.02.2024

07:43

0

Autor: A. S.

Srpski centar je taj tas na vagi koji pravi razliku

Nikolina impresivna statistika, ali nije samo to! Denver je sa Jokićem dominantan, on razmišlja dva koraka unapred! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su na svom parketu Sakramento Kingse sa 117:96, a kao po navici, najbolji pojedinac na susretu bio je Nikola Jokić. Iako ne najefikasniji na kraju susreta, Nikola je upisao i novi tripl-dabl.

Od povratka sa Ol-star vikenda, Nikola igra neku magičnu košarku. Kao da se u njemu probudila dodatna motivacija da rivalima pokaže da je glavni kandidat za MVP priznanje, pa je već četiri meča u nizu vezao tripl-dabl učinak.

Noćas je protiv Sakramento Kingsa postigao 14 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija, a interesantno da je sa njim na parketu njegova ekipa imala +/- razliku 37.

Jasno je da Jokićevi rezultati nisu samo poeni, pa ni asistencije, već mnogo više od onoga što se navodi u statistici, ali o jednom defanzivnom potezu se govori.

 

 

Za Nikolu važi da nije najbolji defanzivac i da je to segment u igri na kome ima dosta da radi, međutim, nakon ove odbrane u meču sa Kingsima, sada se mnogi pitaju šta je sledeće što Srbin može da učini, kada evidentno razmišlja dva koraka unapred.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike