Lebron želi na megdan Srbiji! Kralj najavio učešće na Olimpijskim igrama, izabrao i ulogu!

19.02.2024

12:59

0

Autor: A. S.

Sve je isplanirao

Lebron želi na megdan Srbiji! Kralj najavio učešće na Olimpijskim igrama, izabrao i ulogu!
Košarkaši Lejkersa slave pobedu - Copyright Tanjug/AP Photo/Ian Maule

Noćas je održan još jedan Ol star meč koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Nakon pobede Istoka, mediji su razgovarali sa zvezdama timova, a kao i mnogo puta do sada, Lebron Džejms je privukao veliku pažnju, koji je samo dodatno sačuvao pričom da je spreman da zaigra za selekciju Sjedinjenih Američkih Država na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Kako prenose američki mediji, 39-godišnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa, ne želi da ima ulogu lidera, ali želi da igra u Parizu.

- Videću kako ću se osećati na kraju sezone, ali ne mislim da bi nastup na OI bio preveliki napor za mene. S obzirom na igrače koji mogu da popune naš olimpijski tim, ne bih morao mnogo toga da radim, malo da skačem, dodajem, blokiram... Svakako ne bih ni voleo da budem među glavnim igračima - rekao je Džejms posle Ol-star meča NBA lige u Indijanapolisu.

Kralj je sa Amerikom osvojio zlatne medalje na OI 2008. u Pekingu i 2012. u Londonu, kao i bronzu na OI u Atini 2004. godine.

On je i dodao da ne zna još koliko će igrati, ali da mu se kraj karijere bliži, kao i da je srećan u Lejkersima, čiji dres nosi od 2020. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike