Emotivni Teo priznao koliko mu ovo znači, ali je i on gospodski održao čas fer-pleja svima! (VIDEO)

18.02.2024

00:13

0

Autor: P.K.

Legendarni košarkaš je prvo čestitao Partizanu

Emotivni Teo priznao koliko mu ovo znači, ali je i on gospodski održao čas fer-pleja svima! (VIDEO)
Miloš Teodosić - Copyright 24sedam/Anđela Stošić

Crvena zvezda je osvojila Kup Radivoja Koraća pobedom nad Partizanom, ali jedan od glavnih utisaka je koliko je meč prošao u fer i korektnoj atmosferi, sudeći po standardima na koje smo navikli poslednjih godina.

Željko Obradović je posle meča pokazao veličinu i u porazu i pokazao je svima šta su fer-plej i poštovanje protivnika, ali i sporta.

A onda je došao MVP Miloš Teodosić i nastavio u istom stilu. Odmah posle osvajanja svog prvog trofeja sa klubom za koji navija od malena – čestitao je Partizanu i pričao je sa mnogo poštovanja.

- Stvarno bih od srca čestitao Partizanu na odličnoj utakmici. Mislim da je bila odlična predstava, odlična sa obe strane i publika gde je ranije bilo problema, sad je bilo dobro. Odlična utakmica, dve evroligaške ekipe. Naravno, drago mi je da smo mi pobedili, ovo finale je bilo uživanje za sve koji su došli da gledaju.

Da li je ovo najdraži trofej, uz onu Evroligu?

- Znate kako, svaki poslednji mi je najdraži, tako da sigurno da jeste. Ali, ima još četiri meseca sezone, treba da napravi vetar u leđa i dodatno samopouzdanje.

Luka Mitrović je rekao da te nikad nije video tako emotivnog?

- Nismo Luka i ja toliko bliski, ha, ha, šalim se. Da, znači mi puno i eto, videlo se i sa strane.

Bilo je emotivno i sa navijačima posle meča…

- Sjajan osećaj, veliko hvala što su došli i napravili atmosferu kakvu su napravili večeras i ne samo večeras, već na svakoj utakmici. Protiv Žalgirisa su svi mislili da neće niko doći, a bilo je 17-18 hiljada. Podržavaju nas cele sezone i veliko im hvala za to i nadam se da ćemo im i ubuduće vraćati kao što smo im vratili večeras.

Da li si igrao pod nekim blokadama?

- Nije to sad bitno, važno je da smo osvojili trofej.

Da li ste odredili mesto slavlja?

- Znate kako, sada je ponoć, dok se svi istuširamo, odradimo doping kontrole i krenemo, biće jedan… Kasno ćemo stići u Beograd, davno su prošla vremena kao u Beogradu da je sve otvoreno do četiri-pet. Sutra ćemo proslaviti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike