Nije postojao ko Dejana nije poštovao i voleo, napustio nas čovek bez jedne mrlje! Danilović se još jednom oprostio od Milojevića!

10.02.2024

12:33

0

Autor: D. N.

- Nikad Dejan nije bio trula jabuka u timu - kazao je takođe predsednik KSS

Nije postojao ko Dejana nije poštovao i voleo, napustio nas čovek bez jedne mrlje! Danilović se još jednom oprostio od Milojevića!
Copyright MN Press

U Beogradu je održana komemoracija povodom smrti Dejana Milojevića, bivšeg košarkaša, a kasnije i trenera. Od popularnog Miloja oprostili su se brojni poznati ljudi iz sveta košarke, između ostalog i predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović.

- Nije postojao onaj ko Dejana nije poštovao i voleo. Napustio nas je čovek bez jedne mrlje. Imao sam tu čast da budemo prijatleji iako nismo igrali zajedno. Nosio je u sebi žar, energiju srčanost, pozitivnu drskost. Imao je sve vrline najcenejnijih igrača oko kojih gradite igru i energiju tima.

Nikad Dejan nije bio trula jabuka u timu. Njemu su svi verovali bez pogovora. I igrači i treneri. Svi koji su ga makar malo poznavali, mnogo su ga voleli. Ima li većeg priznanja da vam svi veruju čim vas vide. Osećao sam duboko u sebi da će Dejan brzo voditi reprezentaciju na najvećim tkamičenjima. Na moju veliku žalost, to se neće dogoditi. Neka mu je laka crna zemlja - kazao je Danilović.

Podsetimo, Milojević je preminuo u Sjedinjenim Američkim Dražavama, od posledica srčanog udara, a biće sahranjen u ponedeljak, na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike