Amerikanac nije želeo da govori dok Vasa ne dođe! Veliko poštovanje ukazano Srbinu! (VIDEO)

01.02.2024

08:22

0

Autor: A. S.

Micić je konačno dobio poziciju kakvu zaslužuje

Amerikanac nije želeo da govori dok Vasa ne dođe! Veliko poštovanje ukazano Srbinu! (VIDEO)
Košarkaši Oklahome daju grupnu izjavu - Copyright printscreen/twitter/BallySportsOK

Dugo se čekalo da Vasilije Micić ode u NBA ligu, a onda je ovog leta dres Anadolu Efesa zamenio za Oklahomin, ali nije od starta sve krenulo kako je želeo.

Priliku je dobijao na kašičicu, a onda je noćas zablistao i pokazao da vredi mnogo više. Vodio je Tander do trijumfa nad Denver Nagetsima i za 17 minuta na parketu, postigao 12 poena, pet asistencija i dva skoka.

Bio je glavni na terenu u momentima kada su Nagetsi imali sigurno vođstvo i tako održao svoj tim u igri, a nakon meča, njegovu ulogu je prepoznao i Čet Holmgren.

Amerikanac je stao pred TV kamere odmah nakon meča, ali nije želeo da govori dok mu se Srbin ne pridruži, pa je sa njim i još dvojicom saigrača, dao grupni intervju.

U momentima kada je novinar krenuo da postavi pitanje, Holmgren je tražio Vasu, pa mu je rukom pokazao da dođe do njih. Tak kada je Micić stigao, krenula je i izjava, a potom je govorio i Micić.

 

 

- Samo sam probao da igram svoju igru. Znao sam da im nedostaju važni igrači i srećan sam što sam pomogao timu - poručio je Vasa nakon meča.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike