Deki me je dobio 21:0, važna životna i košarkaška lekcija! Košarka i Srbija su mnogo izgubili, neka ti je večna slava!

17.01.2024

23:04

0

Autor: G. F.

Ovako se Vladimir Štimac oprostio od Dejana Milojevića

Deki me je dobio 21:0, važna životna i košarkaška lekcija! Košarka i Srbija su mnogo izgubili, neka ti je večna slava!
Vladimir Štimac - Copyright MN Press

Nema ništa veće od tuge u današnjem danu. Tuge koju osećaju svi koji su poznavali ili samo gledali Dejana Milojevića na parketu ili pored terena.

Posebno nema klupskih razmirica jer je Deki bio čovek koga su svi voleli i poštovali. Zato se košarkaški svet ujedinio u tom bolu i zato se ređaju oproštajne poruke od prerano preminule legende.

Bivši košarkaš Vladimir Štimac u ime oproštaja podelio je jednu anegdotu i još jednom nas večeras naterao da bespomoćno uzdišemo i gutamo knedle.

 

 

- Deki je bio neverovatan čovek, pre svega dobar i vedar. Kada sam se vratio jedne godine, bio sam MVP Baltičke lige, mislio sam da nema boljeg da sve znam. Trenirao sam preko leta u Vuku i Deki se pojavio da se i on sprema malo pre početka sezone. Onako Deki na svojevrstan način i nasmejan kaže: Štime, hoćemo jedan na jedan?". Ja naravno umislio da sam ja taj i ništa. 21:0 za Dekija. Vredna životna i košarkaška lekcija. Hvala ti, Deki - napisao je Štimac i dodao:

- Želeo bih da izjavim saučešće porodici i prijateljima. Košarka i Srbija su izgubili mnogo. Neka ti je večna slava, Deki!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike