Jokić zapalio mreže: Uživa u noćnom životu, tetura se ulicom, i đuska uz narodnjake

09.08.2021

11:54 >> 12:33

0

Autor: M. N.

Centar Denvera dao sebi malo oduška

Jokić zapalio mreže: Uživa u noćnom životu, tetura se ulicom, i đuska uz narodnjake
Twitter/[email protected]

Nikola Jokić uživa u noćnom životu. Centar Denvere iskoristio je letnju pauzu da se odmori od košarke, ali isto tako da napuni baterije za narednu sezonu.

Na snimku može da se vidi kako trenutno najbolji srpski košarkaš tetura se ulicom, i đuska uz pesmu “Mahinalno”, koju peva narodna pevačica Viki Milhjković.

Pročitajte još

U jednom trenutku vidi se kako se drži za zid da ne bi pao, ali čini se da je bio dobro raspoložen.

Nakon toga ušao u jedan haustor i krenuo ka nekom ulazu, verovatno nekog noćnog kluba.

Treba napomenuti da mu se nijednog trenutka ne vidi lice, ali po pokretima može se naslutiti da je u pitanju centar Denvera.

Treba istaći da veliki broj navijača u Srbiji nije prihvatio odluku Jokića da se ne odazova na poziv selektora Igora Kokoškova da bude deo ekipe.

Podsetimo, da je njegov otac u nekoliko navrata otkrio zašto njegov sin nije pomogao našoj reprezentaciji u kvalifikacijama za plasman na Olimpijske igre.

– Ima tri-četiri stvari koje su uticale na njegovu odluku. Klub njemu ne može da zabrani da igra za reprezentaciju, ali isto kaže ako ikako možeš mesec dana da ne uzimaš loptu u ruke, nemoj da ideš u salu, mesec dana se metntalno i fizički oporavi. On bi već morao da bude na pripremama i ne bi ispoštovao jedan deo – rekao je Branislav Jokić u emisiji “Kec na 11” na TV K1.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti