Olimpijakos pobedio prvi put sa Petruševim u timu!

09.12.2023

00:23

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac je bio u sastavu, ali će morati da sačeka još malo za priliku da upiše prve minute u dresu pirejskog tima

Olimpijakos pobedio prvi put sa Petruševim u timu!
Košarkaši Olimpijakosa - Copyright Profimedia/Stefanos Kyriazis/IPA Sport

Kratko je trajala NBA epizoda Filipa Petruševa. Pre nekoliko dana srpski reprezentativac zvanično se vratio u Evroligu, a večeras je prvi put istrčao na parket u opremi Olimpijakosa.

Sa nekadašnjim košarkašem Mege, Anadolu Efesa i Crvene zvezde u timu, izabranici Jorgosa Barcokasa savladali su u dvorani „Mira i prijateljstva“ Bajern iako su Bavarci dobili tri od četiri perioda igre – 77:69 (24:8, 17:21, 13:15, 23:25).

Ekipu Pabla Lasa na kraju je boljeg rezultata koštala očajna prva deonica, u kojoj je minhenski klub za više od devet minuta igre postigao samo šest poena, što je crveno-belima bilo dovoljno da naprave zalihu koju Bajern do kraja meča nije uspeo ozbiljnije da ugrozi.

Piters je sa 14 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, srpski reprezentativac Nikola Milutinov meč je završio sa 12 poena i šest skokova, dok će Petrušev morati još malo da se strpi za prve minute na terenu u dresu novog kluba.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike