Kralj se vratio! Real dobio Olimpijakos, Alba trojkom na 6 sekundi do kraja presudila Žalgirisu (VIDEO)

05.12.2023

22:31

0

Autor: D. N.

Španski tim je i dalje lider na tabeli sa samo jednim porazom

Kralj se vratio! Real dobio Olimpijakos, Alba trojkom na 6 sekundi do kraja presudila Žalgirisu (VIDEO)
Copyright MN Press

Košarkaši Reala vratili su se na pobednički kolosek u Evroligi. Posle poraza od Fenerbahčea, "kraljsvski klub" je gost pobedio Olimpijakos. Rezultat je bio 77:71, pa su i dalje prvi na tabeli sa učinkom 11-1. Ovaj duel je ujedno bio i repriza prošlosezonskog finala Evrolige.

Najefikasniji u ekipi Reala bio je Džanan Musa sa 23 poena, dok je Mario Hezonja dodao 18.

U domaćem timu istakao se Tomas Vokap sa 17 poena. Srpski košarkaš Nikola Milutinov postigao je četiri poena i imao je četiri skoka za 15 minuta, dok Filip Petrušev nije igrao.

Olimpijakos sada ima skor od po šest pobeda i poraza. Crveno-beli iz Pireja će u narednom kolu dočekati Bajern, dok će Real gostovati Panatinaikosu.

Košarkaši Albe pobedili su u Berlinu ekipu Žalgirisa rezultatom 64:62. U domaćem timu najbolji je bio Johanes Timan sa 16 poena. Kod gostiju, istakao se Dovidas Giedraitis sa 15 poena.

Alba je trijumfom protiv Žalgirisa stigla do druge pobede u Evroligi. Taj trijumf je doneo Jonas Matisek, trojkom na šest sekundi do kraja.

Klub iz Berlina ima i 10 poraza. Žalgiris je u dosadašnjem toku takmičenja zabeležio pet trijumfa i sedam neuspeha. Žalgiris će u narednom kolu Evrolige dočekati Monako, dok će Alba igrati u Berlinu sa Efesom.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike