Jokićeva partija sezone i nova bruka Denvera! Roketsi demolirali šampiona, ne pomaže ni Srbin! (VIDEO)

25.11.2023

07:06

0

Autor: A. S.

I dalje se čeka reakcija Nagetsa

Jokićeva partija sezone i nova bruka Denvera! Roketsi demolirali šampiona, ne pomaže ni Srbin! (VIDEO)
Niikola Jokić na meču sa Hjustonom - Copyright Tanjug/AP Photo/Michael Wyke

Ako je suditi po partiji koju su noćas prikazali Denver Nagetsi, izlazak iz krize rezultata se ne nazire. Posle tesnih i neugodnih poraza, usledio je i jedan ubedljiv od ekipe Hjustona rezultatom 105:86.

Roketsi su prosto demolirali aktuelne šampione, pa im nije pomoglo ni to što je Nikola Jokić bio 42 minuta na terenu i odigrao partiju sezone.

Malo je nedostajalo srpskom centru da upiše novi tripl-dabl, a meč je završio sa 38 poena, 19 skokova i osam asistencija. Ali ni to nije bilo dovoljno da se prekine loša serija i nastavi potera za prvom pozicijom.

Nedostajalo je Jokiću podrške saigrača, pa je igrao sam protiv Hjustona, naročito u prvoj deonici. Roketsi su ubacili 29 poena, a Nagetsi deset manje, od kojih su 14 bili kreacija Nikole Jokića.

Već tada je moglo da se nagovesti u kom smeru se kreće ovaj duel, naročito što je Denveru mnogo falio Džamal Marej, čija je povreda učinila dosta.

U nastavku, dok je Denver tragao za svojim ritmom, Hjuston nije popuštao. Pokušao je Majk Meloun da izmenama prodrma ekipu, ali mu to nije pošlo za rukom, uostalom kao ni to što je Jokić odigrao gotovo ceo meč.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džejlen Grins a 25 poena, dok se kod Nagetsa, pored Jokića, istakao i Kaldvel-Poup sa 20.

Rezultati NBA mečeva: 

Njujork - Majami 100:98

Toronto - Čikago 121:108

Hjuston - Denver 105:86

Indijana - Detroit 136:113

Milvoki - Vašington 131:128

Minesota - Sakramento 111:124

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike