I najveći imaju idole: Šampion NBA lige zamalo zaplakao zbog poziva legendarnog fudbalera (VIDEO)

13.08.2021

07:26

0

Adetokumbo na vezi sa Anrijem

I najveći imaju idole: Šampion NBA lige zamalo zaplakao zbog poziva legendarnog fudbalera (VIDEO)
Copyright Profimedia

Grčki košarkaš Janis Adetokumbo ostvario je svoj najveći san i osvojio NBA prsten sa Milvokijem. A najzaslužniji za titulu bio je upravo Grk, pa su u klubu rešili da mu prirede iznenađenje.

Sve su organizovali i uspeli da iznenade svog gorostasa, pa čak i da ga zamalo rasplaču. Stigla je čestitka od Janisovog idola iz detinjstva, legendarnog fudbalera Tjerija Anrija.

– Zdravo, ovde Tjeri. Želim da ti čestitam i da kažem “konačno”. Sećam se kad si mi rekao da ćeš jedog dana biti šampion i da ćeš uraditi sve da u tome uspeš. Sada si uspeo! Siguran sam da shvataš da nije poenta kako padneš, nego kako ustaneš i ti si to učinio. Za svoj grad, svoj tim i za sebe. Pokušali su da te obore, nisi im dozvolio i doneo si titulu u Milvoki. Uživaj i vidimo se uskoro, šampione. Uradio si ono što si obećao – rekao je Anri u video pozivu, dok je Janis jedva uspevao da ostane pribran:

– Vau, ovo je ludo. Ludilo, čoveče. Želeo sam da budem Anri kao klinac. Moj otac je igrao fudbal, a ja sam tako silno želeo da budem Anri pre nego što sam se zaljubio u košarku. Ova poruka mi mnogo znači jer je od njega.

Nakon prve reakcije Adetokunbo je zahvalio Francuzu na podršci i imao još jedno “obećanje” za Anrija.

– Uspeli smo zajedno, sada kada smo na vrhu hteće da nas sruše. Moramo ostati prizemni, moramo da shvatimo šta smo ostvarili, pa da se vratimo i naporno radimo. Ovakva poruka od legende je velika stvar. Tjeri, hvala ti mnogo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike