Ana i Švajni specijalni gosti košarkaške reprezentacije Nemačke! Više bismo voleli da ste govorili u Srbiji! (FOTO, VIDEO)

19.11.2023 | 09:34

Autor: G. F.

Naša nekadašnja teniserka Ana Ivanović i njen suprug, čuveni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger održali pohvalni govor prvacima sveta

Copyright printscreen

Malo je nedostajalo da mesto događaja ove priče bude Srbija. Ali, nije.

Nekadašnja najbolja teniserka na svetuAna Ivanović i njen suprug, čuveni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger bili su gosti košarkaške reprezentacije Nemačke, aktulenih prvaka sveta.

Fenomenalno odeveni, uklopljeni u crno-belu kombinaciju Ana i Švajni plenili su šarmom i pristojnošću na ovom svečanom događaju za Nemce.

- Kakva sjajna noć! Bila nam je čast da održimo pohvalni govor za košarkašku reprezentaciju Nemačke. Možete biti zaista ponosni na svoja dostignuća - napisala je Ana na društvenim mrežama, uz seriju fotografija i video snimaka sa ovog događaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ana je imala i tu čast da nagradu za najbolji rezultat u sportu uruči selektoru Pancera Gordonu Hebertu, ali i da dodeljujući "Bambija" pokaže zavidno znanje nemačkog jezika, za šta je pozdravljena ovacijama.

Lepo, dostojanstveno i sportski. Sve je bilo za najvišu ocenu, osim činjenice da bismo više voleli da su košarkaši Srbije savladali Nemačku u finalu. Bilo bi za čistu desetku da su Ana i Švajni pohvalni govor držali Orlovima i Svetislavu Pešiću.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam