Mijailović poslednji put odgovorio na optužbe Čovića: Ugovor sa Arenom nije raskinut, ne dugujemo ni dinar!

04.11.2023

20:05

0

Autor: Lj. S.

Mijailović je napisao da KK Partizan ima važeći ugovor sa Arenom do 2026. godine

Mijailović poslednji put odgovorio na optužbe Čovića: Ugovor sa Arenom nije raskinut, ne dugujemo ni dinar!
Ostoja Mijailović - Copyright MN Press

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, oglasio se danas povodom optužbi KK Crvena zvezda da je njegov klub "uzurpirao Arenu". 

Mijailović je napisao da KK Partizan ima važeći ugovor sa Arenom do 2026. godine.

- Zaista mi je žao što moram ponovo da odgovorim na neistine koje su iznete na račun kluba čiji sam predsednik evo već sedmu godinu. Ukratko, Košarkaški klub Partizan ima važeći ugovor sa Arenom do 2026. godine. On je potpisan po tržišnim uslovima. Ugovor nije raskinut, niti može biti raskinut jer KK Partizan na današnji dan nema niti jedan dinar dospelog duga prema Areni. Mi svoje obaveze plaćamo redovno, na mesečnom nivou. Na osnovu važećeg ugovora, definisani su naši termini i oni su svi popunjeni. Da nisu, sigurno bi izašli u susret Areni pre svega, pa i gradskom rivalu. Ipak, zbog naših potreba to prosto nije moguće. Istina je da je rukovodstvo Arene u maju mesecu pokušalo da jednostrano raskine naš ugovor, ali mi to nismo dozvolili jer nije bilo pravnog osnova za tako nešto. Pošto se naš klub po ovoj temi više neće oglašavati, molim učesnike u ovoj besmislenoj raspravi da ne manipulišu javnošću i ne iznose netačne informacije - naveo je prvi čovek Partizana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Podsetimo, iz Zvezde su se u oglasili saopštivši da je Partizan "uzurpirao Arenu", potom je usledio odgovor crno-belih, pa nova saopštenja, a na kraju se oglasio i direktor dvorane Goran Grbović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike