Megin matine za povratak na pobedničke staze, trener jasan: Mi treba da odigramo dobro, a pobeda će doći

04.11.2023

14:59

0

Autor: P.K.

Postoji veliko poštovanje prema rivalu

Megin matine za povratak na pobedničke staze, trener jasan: Mi treba da odigramo dobro, a pobeda će doći
Marko Barać - Copyright Mega MIS

Košarkaši Mege promašili su u Podgorici pobedu protiv Budućnosti, a sada protiv Zadra žele da se vrate na pobednički put u AdmiralBet ABA ligi.

Termin je vrlo dobro poznat, takozvani "Megin matine", nedelja u podne u Hali sportova "Ranko Žeravica". Ulaz je besplatan, a karte će moći da se preuzmu na biletarnici Hale sportova od 11 sati do početka susreta.

Trener Marko Barać gaji veliki respekt prema narednom protivniku:

- Zadar je vrlo dobra, iskusna i dobro vođena ekipa koja i ove sezone beleži odlične rezultate. Imaju veliki stepen uigranosti, budući da su sačuvali gotovo kompletan prošlogodišnji sastav. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i nadamo se da će to biti dovoljno za pobedu.

Mega MIS
 

Talentovani plejmejker Mege Omerdžan Iljasolu se nada dobrom rezultatu:

- Vredno smo radili na treninzima i dobro se pripremili za izazov koji sledi. Svesni smo da je svaka utakmica u ovoj ligi teška, ali želimo da odbranimo domaći teren i upišemo novu pobedu.

Mega meč šestog kola dočekuje sa učinkom 2/3, dok Zadar ima trijumf više (3/2). Sa hrvatskim timom je delila megdan 20 puta u AdmiralBet ABA ligi i dosad bila uspešnija sa 12 ostvarenih pobeda, od kojih je sedam ostvarila kod kuće, uz tri poraza.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike