Mega bez Jankovića ima 0-2, sa njim 2-0! Nekadašnji centar Partizana dominirao protiv bivšeg kluba, Miško već ima ponudu za njega!

24.10.2023

14:21

0

Autor: A. S.

"Bivši MVP ABA lige je okrenuo sezonu za Megu"

Mega bez Jankovića ima 0-2, sa njim 2-0! Nekadašnji centar Partizana dominirao protiv bivšeg kluba, Miško već ima ponudu za njega!
Nikola Janković u dresu Mege - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana sinoć su doživeli težak poraz od ekipe Mege i to u nestvarnom finišu sa 88:86, a jedan od najzaslužnijih za ovakav rezultat ekipe u ružičastim dresovima, bio je bivši centar Partizana, Nikola Janković.

Rođeni Vranjanac nedavno se vratio u Megu, čiji je dres nosio u više navrata, a po svemu sudeći, neće se dugo zadržati.

Janković je meč završio sa sedam poena i pet skokova, ali je bilo mnogo više poteza koji ne ulaze u statistiku, pa je hvalospev o njemu na Tviteru pisao i vlasnik kluba i uticajni menadžer, Miško Ražnatović.

 

 

- Mega bez Nikole Jankovića, koji ima otvoreni ugovor sa klubom, ima 0-2. Sa njim 2-0! Bivši MVP ABA lige je okrenuo sezonu za Megu i mnogo pomogao klincima. Njegov prosek je 11,5 poena i 4,5 skokova. Već ima mnogo interesovanja za njega - istakao je Ražnatović na Tviteru.

Aludirao je tako Ražnatović na činjenicu da je Janković bio MVP lige u sezoni kada je nosio dres Olimpije iz Ljubljane i da sada pravi razliku i u AdmiralBet ABA ligi.

Trenutno, Nikola ima otvoren ugovor sa Megom i u slučaju zadovoljavajuće ponude, može da ode.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike