Zvezda čeka ranjeni Monako, Ivanović poručuje: Nisu dobro počeli, pa će zato biti još opasniji!

17.10.2023

12:31

0

Autor: G. F.

Trener crveno-belih očekuje veliku podršku za meč 3. kola Evrolige

Zvezda čeka ranjeni Monako, Ivanović poručuje: Nisu dobro počeli, pa će zato biti još opasniji!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Trijumf nad Asvelom u prvom kolu, pa poraz od Žalgirisa u drugom, bilans je košarkaša Crvene zvezde na startu sezone u Evroligi.

Sada je na redu ekipa Monaka, koja je Evroligu počela sa dva poraza, ali koja i dalje važi za jednog od pritajenih favorita za samu završnicu elitnog takmičenja.

Trener crveno-belih Duško Ivanović veoma dobro zna o kakvom se rivalu radi, a pred utakmicu koja je na programu u sredu od 20.00 ima jasan stav:

- Svaka utakmica Evrolige je bitna, naročito posle poraza u Kanusau. Biće teška utakmica igramo protiv odlične ekipe koja je prema svim prognozama pre početka važila da igra na fajnal-foru. Imaju kvalitet, međutim nisu počeli dobro, zato će biti dodatno opasniji sutra, moramo biti fokusirani na težak meč koji će da se igra 40 minuta!

Ivanović je prokomentarisao i činjenicu da je veliki deo ekipe Monaka isti kao i prošle godine.

- To je njihova prednost, dugo su zajedno, ali ne gledamo tako nego samo kvalitet koji imaju. Imaju veliki broj igrača koji mogu da reše jedan na jedan protiv bilo koga.

Očekuje strateg crveno-belih i veliku podršku sa tribina Arene.

- Ta pomoć je uvek bila jedan dodatni motiv, igrači su uvek dali više od sebe i nada se da će i sada biti tako.

Jedna od najvećih "bombi" ovog leta lansirana je upravo u redovima Monaka. Velika zvezda Kemba Voker moga bi da debituje baš protiv Crvene zvezde.

- Ne spremamo se za jednog igrača nego za celu ekipu Monaka - poručuje Ivanović i naglasio da fokus mora biti na visokom nivou tokom cele utakmice.

- Ekipa koja važi za favorita će posle dva poraza sigurno igrati koncentrisano i snažno, moramo i mi to da uradimo. Košarkaš je sport u kom mora da se igra 40 minuta. Moramo da budemo spremni da igramo strpljivo jer je Monako ekipa koja igra čvrstu odbranu i ima kvalitetan napad. To strpljenje je, nadam se, ključ uspeha.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike