Zvezda je pravljena za Evroligu, ali Jovanovića to ne brine mnogo: Igokea ima svoje adute!

30.09.2023

06:46

0

Autor: G. F.

Duel u Laktašima je prvi za obe ekipe u AdmiralBet ABA ligi

Zvezda je pravljena za Evroligu, ali Jovanovića to ne brine mnogo: Igokea ima svoje adute!
Vladimir Jovanović - Copyright MN Press

Počelo je takmičenje u AdmiralBet ABA ligi, a već 1. kolo donosi nam potencijalno uzbudljiv meč u Laktašima.

Od 20.00 Igokea dočekuje Crvenu zvezdu, a trener domaćina Vladimir Jovanović poručuje da svi znaju ko je i šta je tim koji njegovoj ekipi dolazi u goste.

- Svi smo se uželeli zvanične košarke, tako da nas u prvom kolu čeka jedan od najtežih mogućih protivnika, ekipa Crvene zvezde koja je pravljena ne za vrh ABA lige, već da ostvari svoje velike ambicije u i Evroligi - rekao je Jovanović, pa nastavio:

- O njihovom individualnom i timskom kvalitetu ne treba trošiti reči, ali i mi imamo svoje adute i svoje ambicije, verujem u naš tim i ovo što smo radili do sad. Na ovoj i kao na svakoj sledećoj utakmici pokušaćemo da budemo pravi, da damo sve od sebe i da pokušamo da pobedimo.

Košarkaš Igokee Dragan Milosavljević je naveo da je Crvena zvezda, uz Partizan jedan od favorita za osvajanje ABA lige i da njegovu ekipu sigurno čeka težak posao u predstojećoj utakmici.

- Ali, igramo na domaćem terenu i na nama je da, bez nekog velikog pritiska, damo sve od sebe, da vidimo u ovom trenutku gde smo na početku sezone. Biće lepa utakmica jer najlepše je igrati sa najboljim ekipama. Tražićemo svoje šanse kroz odbranu, skok i borbenost - rekao je Milosavljević.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike