Trener Galatasaraja jasan: Samo Partizan može da dobije ogromnu podršku i kada igra loše!

29.09.2023

08:47

0

Autor: D. P.

Crno-beli postavili standard

Trener Galatasaraja jasan: Samo Partizan može da dobije ogromnu podršku i kada igra loše!
20191115ivZvezdaAsvel19 - Copyright MN Press

Trener turskog Galatasaraja Zvezdan Mitrović rekao je da samo Partizan u Evropi može sebi dozvoliti luksuz da igra loše, jer će i tada imati podršku navijača

U intervjuu za "Eurohoops" crnogorski stručnjak objasnio je šta može da očekuje njegova ekipa u novoj sezoni, budući da je pažnja navijača Galatasaraja usmerena ka fudbalerima koji nastupaju u Ligi šampiona:

- Ako budemo imali dobre rezultate, u dvoranu će doći i navijači. Samo Partizan može da dobije ogromnu podršku i kada igra loše. Svi znaju da skoro svi navijači Galatasaraja podržavaju tim u fudbalu. Naš fudbalski tim trenutno igra u Ligi šampiona, tako da su svi fokusirani na njih. Dobro razumem ovu situaciju. Samo dobri rezultati mogu da vrate navijače u dvoranu - rekao je Mitrović i dodao:

MN Press
Zvezdan Mitrović

- Možda vide da se igrači odlično bore. Moji igrači se zaista bore za svaki poen, svaki trenutak. Moj cilj je da napravim dobar tim za svaki meč. Sledeći meč je uvek najvažniji meč. Moj pristup je uvek bio ovakav. Naravno, svi žele da nas vide kako pobeđujemo i slavimo pobede. Ne želi da vidi da tim gubi. Ali, kao i u Crnoj Gori, uvek se pamti kako se završila sezona. Nisam baš star trener, ali imam 30 godina iskustva u svom poslu. Možda ovo stvara pritisak za igrače, ali ja takve stvari ne vidim. Sada svi mogu da komentarišu na društvenim mrežama, ali ne razmišljam o ovim stvarima.

Zvezdan Mitrović je 12 godina radio u Ukrajini, a posle toga je pet sezona vodio Monako i oprobao se na klupi Asvela.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike