Durent „ispovedio“ Grina i konačno priznao zbog čega je napustio Golden Stejt!

20.08.2021

05:12 >> 05:18

0

Autor: Adam Štulić

Otkrivena jedna od najvećih miserija u novoj eri NBA lige

Durent „ispovedio“ Grina i konačno priznao zbog čega je napustio Golden Stejt!
Copyright Rasprava Drejmonda Grina i Kevina Durenta foto: Printscreen/Youtube/CorkGaines

Drejmond Grin već dve godine „nosi na duši“ odlazak Kevina Durenta iz Golden Stejta. Krilni centar Voriorsa je konačno dočekao trenutak da se „ispovedi“ i to ni manje ni više, nego lično kod košarkaša koji je na nedavno završenim Olimpijskim igrama ušao u istoriju američke reprezentacije.

Podsetimo, Grin i Durent su u novembru 2018. godine ušli u žestoku raspravu po isteku četvrte deonice LA Klipersa i Golden Stejta, jer je Drejmond, pri nerešenom rezultatu, odlučio da sam završi poslednji napad, umesto da doda loptu otvorenom Durentu.

Žestok sukob, koji se potom preneo i na svlačionicu, završen je suspenzijom Grina na jednu utakmicu, a kada je KD na kraju te sezone odlučio da digne sidro, mnogi su pomislili da je upravo ta svađa jedan od glavnih razloga za to.

Ipak, dve godine kasnije dva košarkaša su, gostujući u jednom podkastu, otvorili „bolnu temu“ i zajednički došli do zaključka – najveći krivac za odlazak Durenta je uprava Voriorsa!?

– Po mom mišljenju oni su seznuli stvar – rekao je Grin, s čime se složio Durent:

– I ja tako mislim. Nije u pitanju rasprava, već način na koji su se svi ponašali posle toga. Trener Stiv Ker se pravio kao da se ništa nije dogodilo, a generalni menadžer Bob Majers je pokušao da te disciplinuje, smatrajući da će tako sve prikriti – kazao je Kevin, na molbu Grina da mu pomogne da „očisti savest“.

Durent je naglasio da mu je zasmetalo što su čelnici kluba govorili kako treba da budu porodica, ali to nisu pokazivali, dok je Grin otkrio da je odmah po povratku ekipe iz Los Anđelesa bio spreman da razgovara sa tadašnjim saigračem. Rukovodstvu Voriorsa je jasno poručio:

Pročitajte još

– Jedini ljudi koju to mogu da reše smo Durent i ja. Ništa ne možete da učinite. Zaj…. stvar! I, po mom mišljenju, su je zeznuli – kazao je Drejmond Grin.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike