Holins sleteo: Pojačanju Zvezde su već objasnili koliko navijačima znači košarka

22.08.2021

19:14

0

Već se konsultovao u vezi sa novim klubom

Holins sleteo: Pojačanju Zvezde su već objasnili koliko navijačima znači košarka
Copyright Ostin Holins, KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde su počeli sa pripremama za sezonu pred nama, a u Beograd je stigao i Ostin Holins, za sada poslednje pojačanje.

Amerikanca sada očekuju lekarski pregledi, a posle će se pridružiti ekipi Dejana Radonjića.

Po sletanju na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu, rekao je da nije mnogo razmišljao kada je dobio poziv Zvezde, sjajnoj atmosferi na tribinama i navijačima pred kojima jedva čeka da zaigra.

– Jesam pričao sa Bilijem (Beronom) i sa Kejsi Riversom, koji je takođe igrao ovde. Pričao sam sa svojim agentom, sa svojom porodicom i ovo je bila najbolja destinacija za mene. Srbija i Crvena zvezda imaju bogatu košarkašku istoriju i hoću da budem deo toga. Nažalost, nisam imao priliku da igram ovde u prisustvu navijača, ali sam čuo priče i video snimke. Znam koliko im tim i košarka znače, uzbuđen sam što ću biti deo toga.

Imao je Holins poruku za same navijače, nada se da će Zvezda uspeti da ostvari sve svoje zacrtane ciljeve za novu sezonu.

– Ne mogu da obećam pobede, ali mogu da obećam da ćemo igrati najbolje što možemo i borićemo se. Nema očekivanja od navijača, video sam kakvi su i mislim da ne moram dodatno da ih podstičem. Biće zabavno – zaključio je Holins.

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike