Batum utučen zbog kraha Francuza: Ovo je bio moj poslednji Mundobasket, sve sam dao za ovaj j..... dres!

27.08.2023

18:17

0

Autor: D. P.

NBA igrač traži preispitivanje svih faktora

Batum utučen zbog kraha Francuza: Ovo je bio moj poslednji Mundobasket, sve sam dao za ovaj j..... dres!
Copyright Tanjug/AP

Legendarni francuski košarkaš Nikolas Batum najavio kraj reprezentativne karijere i posle ispadanja sa Mundobasketa traži od svih da preispitaju svoju ulogu u krahu koji se dogodio posle poraza od Kanade i Letonije.

- To je veliko razočarenje, slomili smo se psihički, fizički, nismo bili zajedno. Ovaj meč karakteriše ono što se dešavalo pet-šest nedelja. Veoma smo dobra ekipa, pokazali smo da smo to i da možemo biti u vrhu Evrope i sveta. Ali svi moraju da se preispituju: igrači,treneri,savez... Svi. Da se ​​lišavamo određenih igrača,da gubimo igrače zbog određenih uslova, svi moraju da se zabrinu - rekao je Batum.

Iskusni NBA igrač dodao je da će ovo biti kraj za njega što se tiče budućih mundobasketa, ali da ostaje u reprezentaciji zbog Olimpijskih igara u Prizu sledeće godine:

- Bilo mi je ovo poslednje Svetsko prvenstvo...Nedostajala su mi leta,ali sve sam uradio za ovaj j..... dres. Mogli smo biti svetski šampioni. Naravno, mi igrači smo zeznuli, ali mora da postoji veliko pitanje za sve. Ostalo mi je još godinu dana sa ovim timom. Trebaju nam svi u Parizu. Trebaju nam najbolji uslovi. Briga me za politiku, potreban nam je najbolji mogući tim Francuske u Parizu. Zabrljao sam svoje poslednje Svetsko prvenstvo, to me ljuti.

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike