Partizanu će biti baš tesna Arena! Preko 30.000 zahteva za kupovinu sezonskih ulaznica

22.08.2023

12:18

0

Autor: D. P.

Obećava dobru godinu

Partizanu će biti baš tesna Arena! Preko 30.000 zahteva za kupovinu sezonskih ulaznica
Obradović doneo titulu Partizanu - Copyright MN Press

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović prošle godine je u šali rekao da bi bilo dobro kada bi se neke utakmice crno-belih u Evroligi organizovale na stadionu FK Partizan u Humskoj 1, budući da su kapaciteti i "proširene" Arene bili mali da prime sve one koji su želeli da gledaju popularni "KK Kamerun".

Ono što je u šali izgovoreno, postaje polako stvarna potreba Partizana.

Crno-beli su se na društvenim mrežama pohvalili brojkom od 30.417 zahteva za registraciju svih zainteresovanih za kupovinu sezonske karte.

 

Cena "sezonskih" još nije objavljena, očekuje se da će rukovodstvo narednih dana izaći u javnost i sa ovim podatkom. Zasad je sigurno da će se one nabavljati kod novog tiketing provajdera, budući da je sa prethodnim raskinut ugovor o poslovnoj saradnji.

Partizan uporedo sa organizacionim pitanjima rešava i ona najznačajnija, koja navijače najviše zanimaju:

- Ostale su nam još dve pozicije, radimo pametno i vredno! Imaćemo bolji tim nego prošle godine. Niko ne mora da brine. Važno je da sve posluži zdravlje, ostalo je do nas - rekao je nedavno Ostoja Mijailović o prelaznom roku.

Partizan je već doveo dvojicu igrača sa NBA iskustvo Pi Džej Doužera i Frenka Kaminskog, a u tim se vratio Ognjen Jaramaz.

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike