Srce se cepa od tuge! Bejkonov oproštaj od ubijenog brata: Nastavi da se smeješ za svog velikog brata

02.08.2023

08:40

0

Autor: D. P.

Tragedija

Srce se cepa od tuge! Bejkonov oproštaj od ubijenog brata: Nastavi da se smeješ za svog velikog brata
Dvejn Bejkon - Copyright MN Press

Američki košarkaš Dvejn Bejkon koji je poslednje dve godine igrao za Monako u Panatinaikos, izgubio je brata u pucnjavi koja se dogodila tokom vikenda u jednom noćnom klubu na Floridi.

Bejkon koji je bio veoma vezan za mlađeg brata,influensera i repera, objavio je u teškim momentima za porodicu oproštajnu poruku na Instagramu:

- Nikada neće biti dovoljno reči da opišem ljubav koju gajim prema tebi, brate moj. Bio si mi sve. Brate, rasturio si me ovim. Mislim da više nikada neću biti isti. Moj mali brat, tri godine mlađi od mene, ista majka, isti otac. Bili smo prvo dvoje dece koje je mama imala i uspeli smo. Ti i ja smo uspeli. Ludo. Uvek sam verovao u tebe šta god da si uradio. Prvi put kada sam čuo tvoj glas u pesmi, znao sam tvoj potencijal. Tvoj glas i muzika su nalazili način da razgovaraju sa ljudima - piše Bejkon i nastavlja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dbacon

- Rekao sam da smo oboje uspeli jer je tako. Potpisali ste prave ugovore i dobili pravi novac za rep. Bio sam tako iznenađen. Bio sam iznenađen jer sam znao da si tek zagrebao po površini. To je bio samo početak. Da, prvi sam uspeo. Ali ti, ti bi bio razlog zašto smo dostigli potpuno novi nivo, a ja sam u to verovao svim srcem. Ovo ne može biti stvarno. Nikada neću biti dobro. Nikada neću moći da se pomirim, iskreno. I ovo definitivno nije kraj moj brate. Kunem se da to nije to. Razgovaraću s tobom svaki dan. Uvek ću se moliti za tebe. Uvek ću biti tu pored tebe. Toliko te volim. Srećni praznici. Znam da si jak. Ti si gore, repuješ dok ja govorim, smešiš nam se dole. Nastavi da se smeješ, nastavi da se smeješ za svog velikog brata.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike