Slovenca Prepeliča pitali o šansama da pojača Crvenu zvezdu ovog leta: "Dok sve ne bude na papiru, ništa nije odlučeno "

22.07.2023

10:44

0

Autor: D. P.

Iskusni bek iza sebe ostavio tri sezone u Valensiji

Slovenca Prepeliča pitali o šansama da pojača Crvenu zvezdu ovog leta: "Dok sve ne bude na papiru, ništa nije odlučeno "
Copyright Profimedia

Klemen Prepelič nije više igrač Valensije.

Iskusni bek iz Slovenije napustio je klub posle tri godine igranja i sada se u rodnoj zemlji priprema za početak nove sezone i Svetsko prvenstvo u Indoneziji, Japanu i Fiolipinima .

Govoreći pred novinarima o svojoj klupskoj karijeri i budućnosti, dobio je i pitanje o šansama za prelazak u Crvenu zvezdu:

- Ne bih da govorim o imenima klubova, ali mogu da kažem da se to dešava. Ali to je ovako: dok sve ne bude na papiru, ništa nije odlučeno - rekao je Prepelić, a prenosi "Ekipa".

- Sada imam skoro 31 godinu, imam dvoje dece i imam druge brige osim te gde ću nastaviti karijeru. Ali verujem da će se nešto dobro otvoriti, ako ne pre, onda tokom Svetskog prvenstva.

Slovenci saznaju da ozbiljno interesovanje postoji i kod ruske Lokomotive Kubanj, koju vodi njihov selektor Aleksandar Sekulić.

BONUS VIDEO:

Košarkaški savez Srbije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike