Partizan objavio tužnu vest! Preminuo otac Dantea Eksuma!

03.07.2023

23:06

0

Autor: A. Š.

Sesil je u sezoni za nama postao jedan od najvećih miljenika Grobara među ljudima koji nisu nikada nosili crno-beli dres

Partizan objavio tužnu vest! Preminuo otac Dantea Eksuma!
Sesil Eksum - Copyright MN Press

Nadali su se svi da ova vest neće doći, ali nažalost stigla je u ponedeljak uveče. Sesil Eksum, otac košarkaša Partizana Dantea, preminuo je u 60. godini.

I kada je pre nekoliko dana stigla vest da je zdravstveno stanje nekadašnjeg saigrača Majkla Džordana na Univerzitetu Severna Karolina kritično, ljubitelji košarke su se nadali da će Sesil uspeti da izađe kao pobednik iz najvažnije utakmice. Nažalost, to se nije dogodilo.

Podsetimo, Dante Eksum je pred početak prošle sezone stigao u Partizan i ekspresno je kupio navijače. Još brže se razvila ljubav između njegovog oca i Grobara, koji su Sesila na kraju prihvatili kao svog najrođenijeg.

Harizmatični Australijanac je "na prvu" kliknuo sa Partizanovim fanovima. Od prvog momenta nije krio oduševljenje atmosferom koju su navijači crno-belih pravili na evroligaškim utakmicama, da bi na kraju zajedno slavili velike pobede ispred Vizink centra u Madridu, u prva dva meča četvrtfinala plej-ofa elitnog takmičenja.

Bez dileme, Sesil Eksum je jedan od najvoljenijih, ako ne i najvoljeniji, čovek među Grobarima, a da prethodno nije imao nikakve dodirne tačke sa Partizanom. I kao takav će sigurno ostati upamćen među svima kojima su crno-bele boje pri srcu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike