"Je***i Nikola Jokić je za sve kriv!" Posle ludog provoda, usledilo je jutro za zvezdu Denvera (VIDEO)

16.06.2023

21:38

0

Autor: P.K.

Provodio se sa Jokićima, i malo preterao kako stvari stoje

"Je***i Nikola Jokić je za sve kriv!" Posle ludog provoda, usledilo je jutro za zvezdu Denvera (VIDEO)
Braun i Strahinja Jokić - Copyright Profimedia

NBA šampioni, Denver Nagetsi, u četvrtak su slavili osvojeni trofej uz veliku paradu u svom gradu, da bi potom otputovali u Las Vegas. Spektakl je bio neizbežan čim su zakoračili u jedan od klubova, a fotografije i video snimci svedoče o sjajnom provodu.

Košarkaš Denvera, Brus Braun, probudio se u petak sa jakim mamurlukom, a krivca je pronašao u Nikoli Jokiću.

- Hoću da svi znate. Za sve ovo krivim Nikolu Jokića. Nikola je***i Jokić. Ovo je njegova krivica. Ovo je njegova krivica. Broj 15 za Denver Nagetse, Nikola Jokić. Ovo je njegova krivica – govorio je u svom Instagram lajvu vidno i čujno mamurni Braun.

Ovaj sjajni bek slavio je trijumf u svlačionici sa braćom Jokić, gde je zabeležen u emotivnom zagrljaju sa Strahinjom Jokićem, starijim bratom trenutno najboljeg košarkaša sveta.

Nakon slavlja, uputio se sa Jokićem u "Grad greha", gde su uživali do ranih jutarnjih sati. Očigledno je da su efekti proslave ostavili traga na Braunu, ali sigurno će mu sve ostati u lepom sećanju kada mamurluk prođe.

Braun je postao član Denvera prošlog leta, prešavši iz Bruklin Netsa, što se pokazalo kao sjajan potez za obe strane. Trebalo je neko vreme da sve legne na svoje mesto, ali kada se to desilo, Braun je dao izuzetan doprinos na putu ka osvajanju titule.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike