Olimpijakos za zelenim stolom overava tron! Panatinaikosu pretio debakl, navijači napravili haos i prekinuli utakmicu! (VIDEO)

15.06.2023

23:19

0

Autor: A. Š.

Scene na koje smo, nažalost, i te kako navikli kada se radi o grčkoj košarci

Olimpijakos za zelenim stolom overava tron! Panatinaikosu pretio debakl, navijači napravili haos i prekinuli utakmicu! (VIDEO)
Haos navijača Panatinaikosa - Copyright Printscreen/Twitter/carrusel

Grčka košarka dobila je još jednu žestoku šamarčinu, pošto će nacionalnog šampiona, kako stvari trenutno stoje, dobiti za zelenim stolom. Nipošto to ne umanjuje potpuno sazluženo šampionsko slavlje Olimpijakosa, koja za večeras samo prolongirano za još nekoliko dana…

Došao je pirejski tim u četvrtak u „OAKA“ dvoranu s vođstvo 2:1 u finalnoj seriji protiv Panatinaikosa. Navijači „zelenih“ posle dugo vremena ispunili su tribine svoje kuće, u kojoj su se na kraju žestoko obrukali.

Jer, kada su shvatili da će trofej i ove sezone završtiti u rukama omraženog im rivala, odlučili su da naprave haos i primoraju sudije da prekinu utakmicu, koja se po prvim informacijama neće ni nastavljati.

Pre nego što su huligani Panatinaikosa krenuli ka parketu da bacaju baklje, topovske udare i sve drugo što im se našlo pri ruci, crveno-beli su vodili sa ogromnih 63:35, nešto manje od tri minuta pre kraja treće deonice.

Sada se samo čeka zvanična registracija Olimpijakosove pobede koja će pirejskom velikanu doneti 14. titulu prvaka Grčke.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike