Jokić "zapalio" masu, a omakla mu se i "sočna" psovka! Ovo su reči velikog NBA šampiona na proslavi! (VIDEO)

15.06.2023

20:29

0

Autor: D. N.

Govoru srpskog asa prethodio i ozbiljan incident

Jokić "zapalio" masu, a omakla mu se i "sočna" psovka! Ovo su reči velikog NBA šampiona na proslavi! (VIDEO)
Nikola Jokić na proslavi - Copyright Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Košarkaše Denvera, nove NBA šampione na ulicama istoimenog grada dočekalo je oko 100.000 navijača. Posle vožnje na vatrogasnim kamionima (kada je i pogođena Natalija Jokić) razdraganoj masi su se obratili i prvaci najkvalitetnije lige sveta.

Pričao je trener Majk Meloun koji je malo i zaplitao jeziko, pošto je očigledno popio malo više.

- Nagets nacijo, šta ima? Mi smo šampioni, 47 godina i uspeli smo. Zahvalan sam vama, volim vas, Hvala i mojoj familiji. Moja supruga, moje prelepe ćerke, volim i vas. Ne bismo ovo uspeli bez vas. Sanjao sam o ovome od kako sam došao pre osam godina. Volim vas. Nismo zadovoljni sa ovim. Ne želimo jednu, već dve (titule).

Momci iza mene, 17 igrača, Kalvin But, Sten Krenke. Imam igrača kakve su Džordan, Grin, Smit... Dugo su u ovoj ligi i pomogli su nam da dođemo dovde. Imam KCP-a, dve titule. Imam Brusa Brauna, dođi ovde. Hoće li negde da ide? Dođavola, ne. Šta ćemo sa rukijem? Kristijane (Braun), dođi ovde.

On je zločest momak. Želim da uradim ovo ponovo zbog ovog momenta. Ne čujem vas? Da li želimo da uradimo ovo ponovo? Hajde da to uradimo. Dinastija! Volim vas sve - kazao je Meloun, a onda reč prepustio najvećoj zvezdi, našem Nikoli Jokiću koji je rekao da mu se žuri u Srbiju, zbog konjskih trka.

- Znate da sam rekao da ne želim da ostanem na paradi, ali je**no želim da ostanem. Kada vas vidim da ste izašli na ulice... Volimo vas, Denvere. Ovo je za vas - rekao je Jokić i "zapalio" masu navijača.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike